2 deurs Ameland 75 cm breed

2 deurs Ameland 75 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 189,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Handige kledingkast voor een wat kleinere slaapkamer

Omdat het lastig is om een mooie kast kwijt te kunnen in een kleine kamer bieden wij verschillende keuzes in afmetingen aan. Deze kast kunnen we op verschillende maten leveren. Deze kast maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte, ook als er niet veel ruimte is voor een kast. Hieronder een aantal keuzemogelijkheden.

De standaard afmetingen zijn:
» Breedte 75 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte 52 cm
De kast is standaard geleverd met een roede, zo kunt u al uw kleding kreukloos ophangen. U kunt er ook legplanken over de hele breedte bij bestellen, ook kan de kast op een andere manier worden ingedeeld zoals: voor de helft hang en de andere helft een leggedeelte in deze kast kunnen.

Andere mogelijkheden zijn:
De legkast wordt geleverd met 3 legplanken en heeft de volgende afmetingen:
» Breedte 57 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte 42 cm

De extra diepe hangkast heeft de volgende afmetingen:
» Breedte 75 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte 62 cm
U kunt er ook legplanken over de hele breedte bij bestellen, en er zou ook half hang, half leg verdeling in deze kast kunnen gemaakt. Ook deze kast wordt geleverd met een roede.

Kledingkast Ameland laten behandelen?

Wij leveren de kledingkast in een bouwpakket en is standaard onbehandeld. Mocht u de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Wij kunnen de kast voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren.
De achterwand van deze kast is van triplex gemaakt, als u de kast laat spuiten dan wordt deze niet mee gespoten.Wilt u liever de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen- Kleur beits. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Type deur

Verder kunnen we deze kast ook leveren met andere deuren, de ameland deur die is afgebeeld in de kast, maar ook de Helma deur, deze deur heeft in het midden schrootjes, de Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel, en de Norma deur, deze heeft in het midden een bossing paneel.

Informatie over levertijd

De kledingkast heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u de kast onbehandeld bestelt en 4-6 weken als u deze behandeld bestel bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>